Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah mum görmek

Rüyada siyah mum görmek

Rüyada siyah mum görmek insanlarla hoşça vakit geçirileceğine, gereken sabrı göstereceğine, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, hayırlı çalışmalar ve atılacak doğru adımlar sayesinde çok kazanç elde edeceğine, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine inanılır.

Rüyada siyah mum gördüyseniz:

  • Değişiklikleri dış faktörlere bağlı değil, kendi inisiyatifinizi kullanarak gerçekleştirmelisiniz.

Rüyada siyah mum görmek sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada karın mumbar temizlemek eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine inanılır.

Rüyada sarı mum görmek aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, tüm arzularının yerine geleceğine inanılır.

Rüyada sönmeyen mum görmek zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, evliliğinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle iş hayatında da moralsizleşeceğine, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada mum yakıldığını görmek kalbini tekrar hayata açacağına, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada birine mum vermek spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına alamet eder.

Rüyada pasta üstünde mum görmek yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına, yeni bir yol tutulacağına alamet eder.

Rüyada mumlar görmek daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments