Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada doğum günü mumu görmek

Rüyada doğum günü mumu görmek

Rüyada doğum günü mumu görmek hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahat bir nefes alınacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına, çok hayırlı şeylere, güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına, eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına, hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına delalettir.

Rüyada doğum günü mumu gördüyseniz:

  • Bazı konuların üzerinde durmamak için mazeret üretmeyi bırakmalısınız.

Rüyada doğum günü mumu görmek güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada doğum günü pastası ve mum görmek çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine, gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin doğum gününü kutlamak ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine tabir olunur.

Rüyada doğum gününün kutlandığını görmek borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına, kimseye haksızlık etmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölünün doğum gününü kutlamak işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bu sayede büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine delalet eder.

Rüyada doğum gününü unutmak ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada doğum günü yaptığını görmek konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, insanların güvenini kazanacağına işaret eder.

Rüyada doğum gününde ölmek aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments