Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mumbar temizlemek

Rüyada mumbar temizlemek

Rüyada mumbar temizlemek kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine ve sorun yaşadığı bir kişi ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada mumbar temizlemek gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya özel yaşamınızda çevrenizdeki kişilere ne yapmak istediğinizi veya nasıl yapmak istediğinizi anlatırken güç anlar yaşanıyor olabilir.

Rüyada mumbar temizlemek hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına işaret etmektedir.

Rüyada karın mumbar temizlemek çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, hiç hesapta olmayan bir seyahate işaret etmektedir.

Rüyada türbede mum yakmak yakın bir dostla ters düşüleceğine, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine inanılır.

Rüyada yanan beyaz mum görmek rahat bir hayat yaşayacağına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, ölmüş büyüğünün cennette olduğuna delalet etmektedir.

Rüyada yaş pasta ve mum görmek karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, kariyer edineceğine, kendi işini açacağına yorulmaktadır.

Rüyada hediye mum almak üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına yorulur.

Rüyada mumbar doldurmak koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına delalet eder.

Rüyada mezarda mum yakmak büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine, rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, çok üzücü olaylar yaşayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments