Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanmış mum görmek

Rüyada yanmış mum görmek

Rüyada yanmış mum görmek elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, evlatlarının hayırlı olacağına, daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada yanmış mum gördüyseniz:

  • Bir an önce, somut adımlar atmanız gerekebilir.

Rüyada yanmış mum görmek parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza alamet etmektedir.

Rüyada yanmamış mum görmek aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada süs mumu görmek yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda rüya sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına, aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına rivayet eder.

Rüyada mum yakmak bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, karanlıkların aydınlanacağına işaret eder.

Rüyada dilek mumu görmek hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına, hayatının karışacağına, bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada muma üflemek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, geçmişte yaşanan sıkıntılı durumların bundan sonra tekrar etmeyeceğine ve kişinin çok daha mutlu ve huzur dolu bir hayata sahip olacağına, kazandıkları ile daha büyük yatırımlar gerçekleştirerek çok büyük bir işe sahip olacağına yorulur.

Rüyada kırmızı mum yakmak kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına, başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına işarettir.

Rüyada mum çiçeği görmek kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments