Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mum istemek

Rüyada mum istemek

Rüyada mum istemek maddi imkanlarının çoğalacağına, büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada mum istemek gördüyseniz:

  • Elde etmek istediğiniz bir şeyi bir kadın, sizden önce davranarak veya sizi engelleyerek bozabilir.

Rüyada mum istemek işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta yanan mum görmek bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına delalet eder.

Rüyada kına mumu görmek canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine, eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada mumbar temizlemek düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, razı geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pastada mum üflemek ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine, onlardan büyük hayır göreceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına inanılır.

Rüyada karın mumbar temizlemek gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, gülmeye hasret kalacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada dilek tutup mum üflemek dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına işarettir.

Rüyada mum yakmaya çalışmak ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, hainlik yapacağına, imkanlarının artacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments