Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil mum görmek

Rüyada yeşil mum görmek

Rüyada yeşil mum görmek yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, sevinçten gözyaşı dökeceğine, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına işaret eder.

Rüyada yeşil mum gördüyseniz:

  • İnatçılığa ya da belli fikirler konusunda ısrarcı olmaya bağlı problemler yaşanabilir.

Rüyada yeşil mum görmek rahatsızlık vereceğine, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada yanmış mum görmek sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, maddi gücünün azalacağına, duygularının karşılıklı olacağına delalet eder.

Rüyada karanlıkta mum yakmak ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada mum hediye etmek nazara geleceğine, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen rüya sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada kilisede mum yakmak yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, projelerin büyük başarılar kazandıracağına, elinin kolunun bağlanacağına yorulur.

Rüyada beyaz mum görmek sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine delalettir.

Rüyada pasta mumu yakmak atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kına ve mum görmek çok farklı bir kişi olacağına, onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments