Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mumsema görmek

Rüyada mumsema görmek

Rüyada mumsema görmek borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, para pul sahibi olacağına, onu yalnız bırakmayacağına, elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına, onlar sayesinde moral bulacağına, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine, muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına delalettir.

Rüyada mumsema gördüyseniz:

  • Ani duygusal patlamalar göstererek ilişkilerinizi çıkmaza sokmanız olasıdır.

Rüyada mum satın almak iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine rivayet eder.

Rüyada elinde mum tutmak hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına yorulmaktadır.

Rüyada pasta mumu yakmak bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına, genç, deneyimsiz kişilere her zaman fikir olarak destekte bulunup, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına işaret eder.

Rüyada üç mum görmek rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine delalettir.

Rüyada birinin mum yaktığını görmek malının üstüne mal ekleyeceğine, tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye, istediklerini elde etmeyi başaracağına inanılır.

Rüyada mum yakmaya çalışmak ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük mum görmek hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, yeni işler alacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezarda mum görmek verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments