Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mumun eridiğini görmek

Rüyada mumun eridiğini görmek

Rüyada mumun eridiğini görmek ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına, gelişim içine girileceğine, kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine, yeni ev eşyaları alınacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına, maddi yükünün artacağına işarettir.

Rüyada mumun eridiğini gördüyseniz:

  • Bazı konuları hafife alıyor olabilirsiniz.

Rüyada mumun eridiğini görmek düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine rivayet eder.

Rüyada dağların eridiğini görmek yardım almak istese de, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine, atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına alamet eder.

Rüyada şeytanın eridiğini görmek hayatı baştan aşağı değiştireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına, onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine yorulur.

Rüyada kar eridiğini görmek kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sabunun eridiğini görmek huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada telefonun eridiğini görmek kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine, iş öğreneceğine, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin eridiğini görmek borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, oğlu evli ise boşanacağına, gittiği yolda yalnız kalacağına yorulur.

Rüyada buz dağının eridiğini görmek rahat ve huzurlu olunacağına, çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına, iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments