Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayrıldığı sevgilisini görmek

Rüyada ayrıldığı sevgilisini görmek

Rüyada ayrıldığı sevgilisini görmek kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına ve karşılığını da en güzel şekilde göreceğine, zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına, rızkının sonsuz olacağına, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine bu sayede kendisine olan inancını ve güvenini geri kazanacağına, kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına, mutluluğundan olacağına, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına inanılır.

Rüyada ayrıldığı sevgilisini gördüyseniz:

  • Dinleyicilerinizi dikkate almalı veya sizi kimlerin daha fazla dinlediğini gözden geçirmelisiniz.

Rüyada sevgiliden ayrılmak ve ağlamak verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine delalet eder.

Rüyada sevgili ayrılmak sakin bir şekilde ilerleyen bir projeye girip çok emek verdikten sonra hiç istemediği bir sıkıntı yaşayacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada iki sevgilinin ayrıldığını görmek kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, aile içinde de bereketin artacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyle barışıp tekrar ayrılmak sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına işaret etmektedir.

Rüyada sevgilisinden ayrıldığınızı görmek erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına delalettir.

Rüyada sevgiliyle kavga edip ayrılmak çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine, bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada ayrıldığın sevgilini başkasıyla görmek hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine, vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayrıldığı sevgiliyi görmek yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, istediği herşeye kavuşacağına, kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments