Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayrıldığın sevgiliyle el ele tutuşmak

Rüyada ayrıldığın sevgiliyle el ele tutuşmak

Rüyada ayrıldığın sevgiliyle el ele tutuşmak gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, herkesten ileriye gideceğine, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine, bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına inanılır.

Rüyada ayrıldığın sevgiliyle el ele tutuşmak gördüyseniz:

  • Bakış açınızı diğerlerinin anlayabileceği şekilde geliştirebilirsiniz.

Rüyada ayrıldığın sevgiliyle el ele tutuşmak sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına delalettir.

Rüyada sevgiliyle el ele tutuşmak cebine giren paranın gittikçe azalacağına, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, gelirin tükeneceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgilisiyle el ele tutuşmak özel hayatında mutlu olacağına, endişe ve kaygılarınızın yersiz olduğuna, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Rüyada sevgili el ele tutuşmak özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine, yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisiyle el ele tutuşmak işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, umutsuzluk yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyle el ele tutuşmak atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, önemli bir şahsiyet olacağına, darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına işaret eder.

Rüyada ayrıldığı sevgilinin elini tutmak beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına, sorunlu bir hayat yaşayacağına, başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına yorulur.

Rüyada eşle el ele tutuşmak yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, sevinileceğine ve huzurlu olunacağına, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments