Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sol parmakta gümüş yüzük görmek

Rüyada sol parmakta gümüş yüzük görmek

Rüyada sol parmakta gümüş yüzük görmek borçlanacağına, işini kaybedeceğine, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, kazancını arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işlerin yakın zamanda açılacağına, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sol parmakta gümüş yüzük gördüyseniz:

  • Siz elinizden geleni yaptığınıza göre, artık yardım da isteyebilirsiniz.

Rüyada sol parmakta gümüş yüzük görmek kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder ve rüya sahibinin karlı olacak yatırımlardan önemli oranda kazanç elde edeceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada sol parmağa altın yüzük takmak çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorumlandığı gibi, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine yorulur.

Rüyada sol parmağa yüzük takmak maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada parmağına gümüş yüzük takmak kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine işarettir.

Rüyada başkasının parmağında gümüş yüzük görmek içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, şansın yaver gideceğine ve sevinçli haberler alınacağına, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine tabir olunur.

Rüyada parmağa gümüş yüzük takmak kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada parmağında gümüş yüzük görmek şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine, işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına alamet eder.

Rüyada erkeğin parmağında gümüş yüzük görmek rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine, kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments