Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkeğin parmağında gümüş yüzük görmek

Rüyada erkeğin parmağında gümüş yüzük görmek

Rüyada erkeğin parmağında gümüş yüzük görmek maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkeğin parmağında gümüş yüzük gördüyseniz:

  • Hesapta olmayan tesadüfler veya karşılaşacağınız aksilikler planlarınızı değiştirmenize sebep olabilirler.

Rüyada erkeğin parmağında gümüş yüzük görmek hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine delalet etmektedir.

Rüyada parmağında gümüş yüzük görmek şansın ve bahtın da açılacağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine, zaman zaman kişiyi ezeceğine tabir olunur.

Rüyada parmakta gümüş yüzük görmek rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına, kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına, kariyer sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parmağa gümüş yüzük takmak edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına alamet eder.

Rüyada parmağına gümüş yüzük takmak herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, ruhsal olarak zarara uğranacağına işaret etmektedir.

Rüyada sol parmakta gümüş yüzük görmek büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının parmağında gümüş yüzük görmek çok büyük sorunlar yaşayabileceğine, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine yorulur.

Rüyada gümüş erkek yüzüğü görmek uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına, zorlukların geride kalacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments