Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmağında gümüş yüzük görmek

Rüyada parmağında gümüş yüzük görmek

Rüyada parmağında gümüş yüzük görmek zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, yokluğa, darlığa düşeceğine, sıkıntılarına ortak olacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, yeni bir haneye sahip olacağına alamet eder.

Rüyada parmağında gümüş yüzük gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı, iş yaşamınızı veya maddi konuları ilgilendiren alanlarda yeni şeyler denemek istiyor olabilirsiniz.

Rüyada erkeğin parmağında gümüş yüzük görmek işlerinin bozulacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına delalettir.

Rüyada başkasının parmağında gümüş yüzük görmek halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, kendi ailesi ile de arasının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada parmakta gümüş yüzük görmek aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, söz sahibi olacağına, sorun yaratan olayların yakında biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada sol parmakta gümüş yüzük görmek bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada parmağında gümüş yüzük görmek yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, temiz ve yeni bir sayfa açacağına rivayet eder.

Rüyada parmağına gümüş yüzük takmak duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına işaret eder.

Rüyada parmağa gümüş yüzük takmak sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına, aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada gümüş ve altın yüzük görmek farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine, çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments