Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sol parmağa altın yüzük takmak

Rüyada sol parmağa altın yüzük takmak

Rüyada sol parmağa altın yüzük takmak zor bir durumun üstesinden gelmeye, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, kötü günlerini arkasında bırakacağına delalet eder.

Rüyada sol parmağa altın yüzük takmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi ihtiyaçlarınıza uymayan yönlere itebilir.

Rüyada sol parmağa altın yüzük takmak kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, başarılarının çoğalacağına, büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada sol parmağa yüzük takmak tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine delalettir.

Rüyada sol ele altın yüzük takmak üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına alamet eder.

Rüyada parmağa altın yüzük takmak alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, dertlerin çözüme kavuşacağına, haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parmağına altın yüzük takmak işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine, iş hayatında yeni bir dönem açılacağına tabir olunur.

Rüyada altın yüzük parmağına takmak günahlarının affedileceğine, hak yemeden, dürüst bir şekilde yaşayacağına, aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına, zarar ettiği işleri kara geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada orta parmağa altın yüzük takmak problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, yaşadığı sorunları ve zorlukları aşacağına alamet etmektedir.

Rüyada sol parmağa alyans takmak güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, hane içindeki huzurunun bozulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments