Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının parmağında gümüş yüzük görmek

Rüyada başkasının parmağında gümüş yüzük görmek

Rüyada başkasının parmağında gümüş yüzük görmek aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına, oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına, kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine, rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına inanılır.

Rüyada başkasının parmağında gümüş yüzük gördüyseniz:

  • Sizi rahatsız eden kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada parmağa gümüş yüzük takmak hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına yorulmaktadır.

Rüyada parmağına gümüş yüzük takmak sonunda maddi zarara gireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına işarettir.

Rüyada parmakta gümüş yüzük görmek yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada erkeğin parmağında gümüş yüzük görmek atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına, işsiz kalmaya, inancının zayıflayacağına alamet eder.

Rüyada sol parmakta gümüş yüzük görmek kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine, herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının parmağında gümüş yüzük görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada parmağında gümüş yüzük görmek akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada gümüş yüzük hediye almak neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments