Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmağa gümüş yüzük takmak

Rüyada parmağa gümüş yüzük takmak

Rüyada parmağa gümüş yüzük takmak girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına, hoş bir sürprizle karşılaşılacağına, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine delalet eder.

Rüyada parmağa gümüş yüzük takmak gördüyseniz:

  • Öğle sonrası saatler biraz muğlak, kafalar karışabilir ya da ne yapacağını bilememe durumu söz konusu olabilir.

Rüyada parmağına gümüş yüzük takmak bedeninin şifaya kavuşacağına, onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine işarettir.

Rüyada parmağa gümüş yüzük takmak yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, birçok hayalin gerçekleşmesine vesile olacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkeğin parmağında gümüş yüzük görmek yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının parmağında gümüş yüzük görmek elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, iş kaybı yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada parmağında gümüş yüzük görmek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına inanılır.

Rüyada sol parmakta gümüş yüzük görmek başarılarının devamlı olacağına, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, insanlar tarafından tanınacağına rivayet eder.

Rüyada parmakta gümüş yüzük görmek emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına, herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada taşlı gümüş yüzük takmak onurlu bir yaşam süreceğine, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına ve karşılığını da en güzel şekilde göreceğine, kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments