Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sol parmak

Rüyada sol parmak

Rüyada sol parmak ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, rahatının da yerine geleceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına ve aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına inanılır.

Rüyada sol parmak gördüyseniz:

  • Mevcut pozisyonunuzu geliştirmenizi sağlayacak önemli bir adım atabilirsiniz.

Rüyada sol parmakta alyans görmek sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sol baş parmak görmek gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, yol göstereceğine ve şifa olacağına, ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sol parmağa yüzük takmak sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sol baş parmağını kesmek çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına, kişinin bundan zarar göreceğine, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine işarettir.

Rüyada sol parmağa altın yüzük takmak temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, büyük üzüntüler olacağına, geleceğe dair planlar yapacağına tabir olunur.

Rüyada sol parmakta gümüş yüzük görmek şifa ve ilaç bulacağına, üzüntülerini bölüşeceğine, bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada sol baş parmak sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine delalettir.

Rüyada sol elin parmaklarının kesildiğini görmek emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, elinin de bolluk ve bereket göreceğine, maddi kayba uğrayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments