Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sol baş parmak

Rüyada sol baş parmak

Rüyada sol baş parmak özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada sol baş parmak gördüyseniz:

  • Saygı duyulmak, dikkate alınmak veya sevilmek istiyorsanız maddi olanaklarınızı seferber etmenin dışında şeyler yapmalısınız.

Rüyada sol baş parmak görmek rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, çok büyük mutluluk duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada sol baş parmak bundan güç ve cesaret alacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sol baş parmağını kesmek en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına, kötü işlere girmeyeceğine, işlerinden de geri kalacağına inanılır.

Rüyada sol parmakta gümüş yüzük görmek eşinin de kendisi gibi İslami kurallara uymaya çalışan, ağzından Allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sol elin parmaklarının kesildiğini görmek sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada sol parmak sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine yorulur.

Rüyada sol işaret parmak hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine delalet eder.

Rüyada sol parmağa alyans takmak işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, hastalığının düzeleceğine, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments