Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sol baş parmak görmek

Rüyada sol baş parmak görmek

Rüyada sol baş parmak görmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, tüm sorunlarının biteceğine, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada sol baş parmak gördüyseniz:

  • Risk alınması durumunda belli sınırlamalar, engellenme veya tutukluluk hali benzeri gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada sol baş parmağını kesmek daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine, eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada sol baş parmak her iki tarafın da çok üzüleceğine, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sol baş parmak görmek hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, yüklü bir miktar borç verileceğine, ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sol elin parmaklarının kesildiğini görmek zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, hayatının kötüye doğru gideceğine tabir olunur.

Rüyada sol parmakta gümüş yüzük görmek bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine, haram yollardan mal sahibi olunacağına, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada sol parmağa alyans takmak hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına tabir olunur.

Rüyada sol parmak çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, gönül kapılarının açılacağına, her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sol işaret parmak ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments