Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sol parmakta alyans görmek

Rüyada sol parmakta alyans görmek

Rüyada sol parmakta alyans görmek daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, İslami olarak da Allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına delalet eder.

Rüyada sol parmakta alyans gördüyseniz:

  • Elde etmek istediğiniz şeylerle ya da yapmak istediğiniz işlerle ilgili planlarınızı yalnız başınıza yapmanız gerekiyor.

Rüyada sol parmağa alyans takmak çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına inanılır.

Rüyada sol parmakta alyans görmek o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına işaret eder.

Rüyada sol ele alyans takmak problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına yorulur.

Rüyada sol elde alyans görmek sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına tabir olunur.

Rüyada sol elin parmaklarının kesildiğini görmek çok sevinçli olaylar yaşayacağına, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına işaret eder.

Rüyada sol baş parmak onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, çok hayırlı kazançların elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sol parmakta gümüş yüzük görmek iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, rüyayı gören kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına yorulur.

Rüyada sol parmağa yüzük takmak herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına, dileklerinin yerine geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments