Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sol omzundan vurulmak

Rüyada sol omzundan vurulmak

Rüyada sol omzundan vurulmak iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, gerginliğin biteceğine, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına, hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine, zenginliği bulacağına, yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada sol omzundan vurulmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin fikir, öneri ya da tavsiyelerine her zamankinden fazla önem vermeye başlayabilirsiniz.

Rüyada sol omzundan vurulmak bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada silahla omzundan vurulduğunu görmek elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına, etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine, istediği zaman yeni işler kurabileceğine alamet etmektedir.

Rüyada silahla omzundan vurulmak işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına tabir olunur.

Rüyada omzundan vurulmak özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına delalet eder.

Rüyada omzundan silahla vurulmak eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına işaret eder.

Rüyada sağ omzundan vurulduğunu görmek içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine işaret eder.

Rüyada sol bacaktan vurulmak bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, inanca ve cesarete sahip olacağına, eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına delalettir.

Rüyada sol tarafından vurulmak sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına, insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments