Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sol tarafından vurulmak

Rüyada sol tarafından vurulmak

Rüyada sol tarafından vurulmak sorunlarının geçmişte kalacağına, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada sol tarafından vurulmak gördüyseniz:

  • İşiniz veya kariyerinizle ilgili bir adımınız belli bir hedefte ya da yönde plan dışı ilerleme anlamına gelebilir.

Rüyada sol tarafından vurulmak sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına yorulur.

Rüyada sol omzundan vurulmak uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine rivayet eder.

Rüyada sol elinden vurulmak de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, böylece üzüntüden, kederden ve stresten kurtulacağına delalet eder.

Rüyada sol koldan vurulmak elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine delalet eder.

Rüyada sol ayağından vurulmak çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine alamet eder.

Rüyada sol bacaktan vurulmak bazı ortak işlere gireceğine, çok rahat edeceğine, ayıplanacağına işaret eder.

Rüyada sol bacağından vurulmak sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, büyük sorunlar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada sol kolundan vurulmak çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, yönetici olacağına, çok büyük ses getireceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments