Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada omzundan vurulmak

Rüyada omzundan vurulmak

Rüyada omzundan vurulmak her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine, ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, küs arkadaşların barışacağına, hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine yorulur.

Rüyada omzundan vurulmak gördüyseniz:

  • Evde ilgi bekleyen kişileri ihmal etmemelisiniz.

Rüyada silahla omzundan vurulmak büyük atılımlar yapılacağına, alım gücünün artacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına alamet eder.

Rüyada silahla omzundan vurulduğunu görmek aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada omzundan silahla vurulmak uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına, bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sağ omzundan vurulduğunu görmek atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, işlerinin ağırlaşacağına delalettir.

Rüyada omzundan vurulmak ticaret adamı (kadını) olacağına, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sol omzundan vurulmak karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinin omzuna yatmak aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz güvercinin omzuna konduğunu görmek aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments