Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahla omzundan vurulmak

Rüyada silahla omzundan vurulmak

Rüyada silahla omzundan vurulmak böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, saygınlık kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, kişinin muradına ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına, lükse ve konfora kavuşacağına, insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına, geçim derdine gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada silahla omzundan vurulmak gördüyseniz:

  • Zerafetiniz ilgi alanlarınızı paylaşan kişiler tarafından takdir edilebilir.

Rüyada omzundan silahla vurulmak aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine yorulmaktadır.

Rüyada silahla omzundan vurulmak kişinin fena halde yanılacağına, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada silahla omzundan vurulduğunu görmek bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine, sıkıntıdan kurtulacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada omzundan vurulmak çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına, bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine tabir olunur.

Rüyada sağ omzundan vurulduğunu görmek sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına yorulur.

Rüyada sol omzundan vurulmak sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, zahmete ve derde düşeceğine, o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına tabir olunur.

Rüyada silahla karnından vurulmak çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine inanılır.

Rüyada sırtından silahla vurulmak hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, çok büyük ferahlık yaşayacağına, mal varlığında kayıplar yaşayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments