Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahla omzundan vurulduğunu görmek

Rüyada silahla omzundan vurulduğunu görmek

Rüyada silahla omzundan vurulduğunu görmek akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına, güzel günlerin yaşanacağına, içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine yorulur.

Rüyada silahla omzundan vurulduğunu gördüyseniz:

  • Diğerlerine yardım etmeniz gerekebilir.

Rüyada omzundan silahla vurulmak zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde insanların dikkatini çekeceğine alamet eder.

Rüyada silahla omzundan vurulduğunu görmek eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine işarettir.

Rüyada silahla omzundan vurulmak kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, eksiklerinin farkına varacağına inanılır.

Rüyada sağ omzundan vurulduğunu görmek iyileşme göstereceğine, farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sol omzundan vurulmak olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine, kendisini kötü durumlara sokmayacağına, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine inanılır.

Rüyada omzundan vurulmak maddi anlamda refahının yerinde olacağına, yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocasının silahla vurulduğunu görmek çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına, karanlık geçen günlere güneş doğacağına işarettir.

Rüyada büyük silahla vurulmak başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına, rüya sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments