Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sağ omzundan vurulduğunu görmek

Rüyada sağ omzundan vurulduğunu görmek

Rüyada sağ omzundan vurulduğunu görmek kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, suç işleyeceğine, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına, içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine bu sayede de sevdiği bir işle uğraşarak para kazanmanın avantajlarını yaşayacağına, elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine inanılır.

Rüyada sağ omzundan vurulduğunu gördüyseniz:

  • Mevcut durumda yapılması gereken önemli değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada sağ omzundan vurulduğunu görmek yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına yorulur.

Rüyada omzundan silahla vurulmak vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına, çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine işarettir.

Rüyada omzundan vurulmak yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, yapılan hataların çok zarar getireceğine, kısmet bolluğu yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada sol omzundan vurulmak sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine işaret eder.

Rüyada silahla omzundan vurulduğunu görmek maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına işaret eder.

Rüyada silahla omzundan vurulmak sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına, bazı şeylerin ortaya çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada sağ ayağından vurulmak sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine alamet eder.

Rüyada sağ dizinden vurulmak çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments