Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sol bacaktan vurulmak

Rüyada sol bacaktan vurulmak

Rüyada sol bacaktan vurulmak hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, eğlenceli mekânlara gideceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, yeni şeyler keşfedeceğine işaret eder.

Rüyada sol bacaktan vurulmak gördüyseniz:

  • Mutlaka harekete geçme ihtiyacı duyabilirsiniz.

Rüyada sol bacaktan vurulmak kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, bir koyduğu işten yüz kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada sol bacağından vurulmak maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine, eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına, kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına yorulur.

Rüyada sol tarafından vurulmak atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sol koldan vurulmak şansının da açık olacağına, kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine yorulur.

Rüyada sol ayağından vurulmak daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına yorulur.

Rüyada sol omzundan vurulmak kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına rivayet eder.

Rüyada sol elden vurulmak üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, başarılarının devamlı olacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına delalettir.

Rüyada sol elinden vurulmak borç yüzünden uykuların kaçacağına, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments