Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sol koldan kan aldırmak

Rüyada sol koldan kan aldırmak

Rüyada sol koldan kan aldırmak aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, rakiplerine karşı fark atacağına işaret eder.

Rüyada sol koldan kan aldırmak gördüyseniz:

  • Halletmeniz gereken önemli bir iş veya bir görüşme olabilir.

Rüyada sol koldan kan aldırmak içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine, eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine, ticaretinin hızlanacağına tabir olunur.

Rüyada sol koldan kan vermek gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada kolundan kan aldırmak devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine alamet eder.

Rüyada koldan kan aldırmak çevresindeki herkese yardımcı olacağına, küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına, yapılan her işte hayır duası alınacağına tabir olunur.

Rüyada sol elde kan görmek bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, itibar edineceğine, sevilen bir işe ortak olunacağına işarettir.

Rüyada sol koldan vurulmak borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına, hasta ve üzgün olacağına, sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına işarettir.

Rüyada sol kolu kesmek kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin düzene gireceğine, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sol kolunun kesildiğini görmek bunun kendisine büyük güç vereceğine, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, bilgiyle donanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments