Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sol koldan kan vermek

Rüyada sol koldan kan vermek

Rüyada sol koldan kan vermek konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine, boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına, sağlık sorunlarından kurtulmaya, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına delalettir.

Rüyada sol koldan kan vermek gördüyseniz:

  • Yeni şeyler öğrenebilir, keşifler yapabilirsiniz.

Rüyada sol koldan kan vermek herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, bazen istemediği şeyler yapacağına tabir olunur.

Rüyada sol koldan kan aldırmak hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, takdir görecek pek çok iş yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada sol elde kan görmek hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, çok sıkıntılı bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada sol kolundan vurulmak kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, sermayesinin harcandığına değeceğine işarettir.

Rüyada sol koldan vurulmak afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sol kolun kesildiğini görmek çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine, böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine delalet eder.

Rüyada sol kolunun kesildiğini görmek sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine, uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sol kolunun olmadığını görmek çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments