Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sol kolu kesmek

Rüyada sol kolu kesmek

Rüyada sol kolu kesmek kendisi için yeni bir yol çizeceğine, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, sorunlar altında ezileceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, Allah’ın inayetini kazanacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada sol kolu kesmek gördüyseniz:

  • Zihinsel olarak zaman zaman oldukça dalgın olabilirsiniz.Bu durumlarda büyük hatalar yapabilirsiniz.

Rüyada sol kolu kesmek sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, problemlerle baş etmekte zorlanacağına, sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine inanılır.

Rüyada sol kolunun kesildiğini görmek istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sol kolundan vurulmak bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına, çok büyük yenilikler yapacağına, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine işarettir.

Rüyada sol kolundan bıçaklanmak ailede rızık yokluğuna düşeceğine, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına ve yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yokedeceğine delalettir.

Rüyada sol kolunun olmadığını görmek çok büyük çaba sarfedeceğine, maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, Allah katında güzel mükafatlar almasına delalet etmektedir.

Rüyada sol koldan kan aldırmak sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sol kolda altın bilezik görmek elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, verimin ve bereketin geleceğine delalettir.

Rüyada sol koldan kan vermek işlerin hayırlı kapılar açacağına, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments