Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sol elde kan görmek

Rüyada sol elde kan görmek

Rüyada sol elde kan görmek başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına alamet eder.

Rüyada sol elde kan gördüyseniz:

  • Gerekli konuşmaları yapmanız, yanlış anlaşılmaları engelleyebilir.

Rüyada sol elde kan görmek erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, ruhen güzelleşeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sol elde altın yüzük görmek iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına delalettir.

Rüyada sol elde yüzük görmek uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına, işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada sol elde alyans görmek ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken rüya sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına delalettir.

Rüyada sol elde kına görmek yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine, borçlarının azalacağına, sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada sol elde yara görmek kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada elde kan görmek kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına rivayet eder.

Rüyada sol koldan kan aldırmak kendi şansını kendi yaratacağına, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments