Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koldan kan aldırmak

Rüyada koldan kan aldırmak

Rüyada koldan kan aldırmak hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına, aileyle iş yapmayacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, tatilinin yarıda kalmasından ötürü kızgın ve üzgün bir şekilde sorunla ilgilenmeye başlayacağına ve yorgun olduğu için de kendisini bir türlü içinde bulunduğu sıkıntılı duruma adapte edemeyeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, içebileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada koldan kan aldırmak gördüyseniz:

  • Düşünceleriniz orjinal olabilir.

Rüyada sol koldan kan aldırmak gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine, sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine işarettir.

Rüyada kolundan kan aldırmak çevreye karşı itibarın artacağına, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına delalettir.

Rüyada koldan kan aldırmak kısa süre içinde engelleneceğine, işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada doktora kan aldırmak hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, üzgün ve karamsar olacağına, kendisini ailesine vereceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşının kan aldırdığını görmek sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına alamet eder.

Rüyada parmağından kan aldırmak kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine işaret eder.

Rüyada iğneyle kan aldırmak çalışmalarının takdire layık görüleceğine, düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına, daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada bacaktan kan aldırmak patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine, kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments