Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolundan kan aldırmak

Rüyada kolundan kan aldırmak

Rüyada kolundan kan aldırmak ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, rüya sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, mesleğinde uzmanlık yapacağına, kazançlı bir işin başına geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada kolundan kan aldırmak gördüyseniz:

  • Kendi gayretinizden çok şansınızın güzelliği nedeniyle istediğiniz sonuçlara ulaşabileceksiniz.

Rüyada kolundan kan aldırmak psikolojik sorunların geride kalacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına rivayet eder.

Rüyada sol koldan kan aldırmak böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, mal kayıpları da yaşayacağına, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine yorulur.

Rüyada koldan kan aldırmak evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, büyük ses getirecek işlere girileceğine, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine delalet eder.

Rüyada iğneyle kan aldırmak büyük başarıla kazanacağına, mal veya dünyalığına gelecek zarara, kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına tabir olunur.

Rüyada koden kan aldırmak düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine işaret eder.

Rüyada doktora kan aldırmak hayırlı bir işe iştirak edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada kafadan kan aldırmak berekete ve bolluğa kavuşulacağına, bolluk içinde yaşanacağına, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada enjektörle kan aldırmak bir daha ölene kadar bırakmayacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments