Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sol kolunun kesildiğini görmek

Rüyada sol kolunun kesildiğini görmek

Rüyada sol kolunun kesildiğini görmek sosyal hayatını da askıya alacağına, belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına, kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine, elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına alamet etmektedir.

Rüyada sol kolunun kesildiğini gördüyseniz:

  • Dağınık düşüncelerinizi bir araya toplamalı, aralarında ilişkisi olanları gruplandırmalısınız.

Rüyada sol kolun kesildiğini görmek ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, esenlik bulup, mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sol kolunun kesildiğini görmek atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine inanılır.

Rüyada sol elinin kesildiğini görmek yeni bir ilişki yaşanacağına, büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine alamet eder.

Rüyada sol eli kesilmek yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve Allah tarafından korunacağına, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına delalettir.

Rüyada sol elin parmaklarının kesildiğini görmek iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, solan yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sol elin kesildiğini görmek uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, yaşamında büyük değişiklikler yapacağına, hayatının istediği gibi ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada sol kolda altın bilezik görmek insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine delalet eder.

Rüyada sol kolunun olmadığını görmek insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments