Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sol koldan vurulmak

Rüyada sol koldan vurulmak

Rüyada sol koldan vurulmak iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine işaret eder.

Rüyada sol koldan vurulmak gördüyseniz:

  • Aniden beliren bazı kişiler kesin başarı vaat eden ya da sonucu belli fırsatlarla ilgili teklif veya önerilerde bulunabilirler.

Rüyada sol kolundan vurulmak temiz ve yeni bir sayfa açacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına, fesatlıklar içinde kalınacağına yorulur.

Rüyada sol koldan vurulmak aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sol omzundan vurulmak iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına, işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, çok sıkıntılı bir hal alacağına işarettir.

Rüyada sol elden vurulmak hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, çok sıkıntılı günler yaşayacağına, iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine tabir olunur.

Rüyada sol elinden vurulmak gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, Allah’a dua edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sol tarafından vurulmak müjdeli haberler alınacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, patron koltuğuna yükseleceğine işarettir.

Rüyada sol ayaktan vurulmak kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına yorulmaktadır.

Rüyada sol ayağından vurulmak mahsullerin fazlalaşacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments