Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sol işaret parmak

Rüyada sol işaret parmak

Rüyada sol işaret parmak işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine, girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına, rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sol işaret parmak gördüyseniz:

  • Ani kararlar vermeniz veya ani hareketlerde bulunmanız durumunda hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz.

Rüyada sol işaret parmak zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine işarettir.

Rüyada işaret parmağında yara görmek yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına delalet etmektedir.

Rüyada parmakla işaret etmek onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada işaret parmağa yüzük takmak çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, ömrünün uzun olacağına ve rüya sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine, rüya sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada işaret parmakta yüzük görmek üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada işaret parmağının kırıldığını görmek ruhun ve kalbin rahat edeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine delalettir.

Rüyada işaret parmağı kesmek uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına delalettir.

Rüyada işaret parmağının kanadığını görmek hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine, mallarının artacağına, üzüntü yaşamaya inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments