Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada işaret parmağı kesmek

Rüyada işaret parmağı kesmek

Rüyada işaret parmağı kesmek çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına tabir olunur.

Rüyada işaret parmağı kesmek gördüyseniz:

  • Evde yapılacak değişiklikler size bazı konularda yardımcı olabilir.

Rüyada kendi işaret parmağını kesmek elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına, çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza, kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına delalet etmektedir.

Rüyada işaret parmağı kesmek rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, hayatının daha kolay hale geleceğine alamet eder.

Rüyada işaret parmağın kesildiğini görmek bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine alamet eder.

Rüyada yüzüğü işaret parmağına takmak sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, çok zor günler yaşayacağına, başarılı işler sayesinde rüya sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına alamet eder.

Rüyada sol işaret parmak böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına, başarıya giden yolların açık olacağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada parmakla işaret edilmek kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bir sebeple başka yollar aranacağına delalettir.

Rüyada işaret parmağını kaldırmak sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada işaret parmağa yüzük takmak eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına, çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments