Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada işaret parmağının kırıldığını görmek

Rüyada işaret parmağının kırıldığını görmek

Rüyada işaret parmağının kırıldığını görmek güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, büyük üzüntüler olacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına delalet etmektedir.

Rüyada işaret parmağının kırıldığını gördüyseniz:

  • Üzülmeyin, mutlaka bir ortak yol bulunabilir.

Rüyada işaret parmağının kırıldığını görmek ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine işarettir.

Rüyada işaret parmağı kesmek sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada işaret parmakta yüzük görmek dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına, bir sebeple zorluklara düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sağ işaret parmağı görmek geçmişin kötü izlerinin silineceğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin hızlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada işaret parmağını kaldırmak kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada işaret parmağında yara görmek bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada işaret parmağına kına yakmak sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada işaret parmağın kesildiğini görmek zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments