Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sol elinin kesildiğini görmek

Rüyada sol elinin kesildiğini görmek

Rüyada sol elinin kesildiğini görmek tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine, hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına, aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sıkıntıların, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına işarettir.

Rüyada sol elinin kesildiğini gördüyseniz:

  • Evli ya da birlikte çıktığınız biri varsa, onunla tartışmaktan kesinlikle kaçının.

Rüyada sol elin parmaklarının kesildiğini görmek kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine, sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına, müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine alamet eder.

Rüyada sol eli kesilmek gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sol elin kesildiğini görmek verilen sözlerin tutulamayacağına, haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına işarettir.

Rüyada sol elinin kesildiğini görmek sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, hafifleyeceğine, mutlu olacağına, aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına işarettir.

Rüyada sol kolunun kesildiğini görmek kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine, önemli bir şahsiyet olacağına, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına işarettir.

Rüyada sol kolun kesildiğini görmek ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada sol eli görmek moralinin yükseleceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine işaret eder.

Rüyada sol elle yazı yazmak bunun da kendisini çok etkileyeceğine, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments