Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sol elle yazı yazmak

Rüyada sol elle yazı yazmak

Rüyada sol elle yazı yazmak sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine inanılır.

Rüyada sol elle yazı yazmak gördüyseniz:

  • Evde yapılacak değişiklikler, dekorasyon, tadilat, taşınma, alım satım v.b konuların ön planda olduğu bir süreçtesiniz.

Rüyada sol elle yazı yazmak elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine delalet eder.

Rüyada el yazısı yazmak dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine, geçim derdi çekeceğine delalettir.

Rüyada eline yazı yazdığını görmek bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin eline yazı yazmak hayallerinin gerçekleşeceğine, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına, yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada eline yazı yazmak kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada el yazısı yazdığını görmek mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, sıkıntılı ve içinden çıkılması zor durumlara düşüleceğine, hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına alamet etmektedir.

Rüyada ele yazı yazmak dertlerin sonlanacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sol elini kesmek geleceğinin parlak olacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments