Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sol elin kesildiğini görmek

Rüyada sol elin kesildiğini görmek

Rüyada sol elin kesildiğini görmek işlerinin bu sayede açılacağına, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, bereketli işler yapılacağına, yıpranacağına, strese gireceğine, iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına, büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada sol elin kesildiğini gördüyseniz:

  • Yeni şeyler denemek isteyebilirsiniz.

Rüyada sol elin parmaklarının kesildiğini görmek iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, bir süre bu duruma çare bulamayacağına, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine tabir olunur.

Rüyada sol elin kesildiğini görmek eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sol elinin kesildiğini görmek daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, bulunduğu mevkide yükseleceğine yorulur.

Rüyada sol eli kesilmek maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine alamet eder.

Rüyada sol kolun kesildiğini görmek bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, hayallerine ulaşmakta ve başarı elde etmekte zorlanmayacağına, devlete hizmet etmeye delalettir.

Rüyada sol kolunun kesildiğini görmek yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine delalettir.

Rüyada sol eline kına yakmak geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine delalettir.

Rüyada sol elinin olmadığını görmek el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, kazançlı bir döneme girileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments