Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sol eli görmek

Rüyada sol eli görmek

Rüyada sol eli görmek alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, rüyayı gören kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine, yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine tabir olunur.

Rüyada sol eli gördüyseniz:

  • Eğitimsel veya yaratıcı aktivitelere katılabilir, ilham verici fikirler edinebilirsiniz.

Rüyada sol elin kesildiğini görmek sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına delalettir.

Rüyada sol el görmek onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Rüyada sol elinin yandığını görmek meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına, İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada sol elinin olmadığını görmek böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine, çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına işarettir.

Rüyada sol eli görmek iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine, güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sol elin koptuğunu görmek maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, hayallerinin gerçek olacağına, eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sol eli kesmek rahatın ve konforun yerine geleceğine, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına, gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına yorulur.

Rüyada sol elinin kesildiğini görmek kendi işini kurma idealini yerine getireceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments