Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sol kolun kesildiğini görmek

Rüyada sol kolun kesildiğini görmek

Rüyada sol kolun kesildiğini görmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına, sorunlarının da çözüleceğine, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına, yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, sağlık sorunlarının biteceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına delalet eder.

Rüyada sol kolun kesildiğini gördüyseniz:

  • Bazı konuları kolay şekilde dile getirebilir veya kolayca halledebilirsiniz.

Rüyada sol kolunun kesildiğini görmek sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına inanılır.

Rüyada sol kolun kesildiğini görmek yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine delalet etmektedir.

Rüyada sol eli kesilmek hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına, yersiz yere suçlanacağına, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine tabir olunur.

Rüyada sol elin kesildiğini görmek kısmetlerinin ve şansının kapanacağına, bazen de rahat geçeceğine, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sol elinin kesildiğini görmek endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına, aile hayatının kötüye gideceğine işaret eder.

Rüyada sol elin parmaklarının kesildiğini görmek sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına işarettir.

Rüyada sol koldan kan aldırmak alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sol kolunun olmadığını görmek sağlık sorunun kalmayacağına, düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments