Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sol eli kesilmek

Rüyada sol eli kesilmek

Rüyada sol eli kesilmek deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine, umutsuz olacağına, üzüleceğine, epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, ekmeğini alın teri ile kazanacağına işaret eder.

Rüyada sol eli kesilmek gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan anılar hayatınızın anlamını arttırabilir.

Rüyada sol elinin kesildiğini görmek gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına inanılır.

Rüyada sol elin parmaklarının kesildiğini görmek nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına, ekmeksiz kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada sol eli kesilmek şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine işarettir.

Rüyada sol elin kesildiğini görmek bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, rüya sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine alamet etmektedir.

Rüyada sol kolun kesildiğini görmek varlıklı ve konforlu bir hayat sürüleceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada sol kolunun kesildiğini görmek çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, sorunların kalmayacağına, sıkıntı ile geçimini sağlamaya tabir olunur.

Rüyada sol ele altın yüzük takmak içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sol elin koptuğunu görmek hayatının bir anda allak bullak olacağına, neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, kısa süre içinde engelleneceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments