Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sol elinde kına görmek

Rüyada sol elinde kına görmek

Rüyada sol elinde kına görmek fakirliğinin biteceğine, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına ve çok büyük bir ilerleme yaparak çok daha iyi yerlere geleceğine, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına işarettir.

Rüyada sol elinde kına gördüyseniz:

  • Sizi kontrol etmeye veya yönlendirmeye çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada sol eline kına yakmak herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine, bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine, zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına tabir olunur.

Rüyada sol ele kına yakmak dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, kara kara düşüneceğine delalettir.

Rüyada sol elinde kına görmek uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada sol elde kına görmek farklı şeyler deneyeceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, aile hayatının sorunlarla dolacağına yorulur.

Rüyada sol elinin yaralandığını görmek aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Rüyada sol elinin olmadığını görmek şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, sıkıntıların biteceğine, hayatının ve işlerinin alabora olacağına rivayet eder.

Rüyada sol elin parmaklarının kesildiğini görmek evliyse çocuk sahibi olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine işarettir.

Rüyada sol eli kesmek mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments