Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sol elde kına görmek

Rüyada sol elde kına görmek

Rüyada sol elde kına görmek hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına, çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına yorulur.

Rüyada sol elde kına gördüyseniz:

  • Belki biraz yalnız olmanızda fayda var.

Rüyada sol elde kına görmek eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, kendisine başarı ve mutluluk getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sol elde altın yüzük görmek kafasına koyduğuna ulaşacağına, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine inanılır.

Rüyada sol elde yüzük görmek zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine tabir olunur.

Rüyada sol elde kan görmek üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine inanılır.

Rüyada sol elde alyans görmek yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada sol elde yara görmek işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına delalet eder.

Rüyada sağ elde kına görmek onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Rüyada elde kına görmek işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments