Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sol eli kesmek

Rüyada sol eli kesmek

Rüyada sol eli kesmek kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, gelirinin de garanti altında olacağına, dertlerin başlayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına inanılır.

Rüyada sol eli kesmek gördüyseniz:

  • Romantik planlar veya jestler sevdiğiniz kişilerle yakınlaşmanızı sağlayabilir.

Rüyada sol eli kesmek karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, kendi ailesi ile de arasının açılacağına, eksik olan yanının tamamlayacağına yorulur.

Rüyada sol elini kesmek ekmeğine leke süreceğine, işindeki verimliliğinin düşeceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına işaret eder.

Rüyada sol baş parmağını kesmek başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine, rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sol kolu kesmek ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sol bileğini kesmek tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada sol el görmek sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, gönlünce bir hayata kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada sol eli tutmak yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına inanılır.

Rüyada sol eli öpmek oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, kazancının iki kat artacağına, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments