Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sol elinin olmadığını görmek

Rüyada sol elinin olmadığını görmek

Rüyada sol elinin olmadığını görmek eğitimlerinin iyi olacağına, sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine delalet eder.

Rüyada sol elinin olmadığını gördüyseniz:

  • En ufak bir boşlukta kaleye gol yeme ihtimaliniz var.

Rüyada sol elinin olmadığını görmek sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, hayatının güllük gülistanlık geçeceğine işaret eder.

Rüyada sol kolunun olmadığını görmek sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, işlerinin yoluna gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, manevi olarak hasar alınacağına yorulur.

Rüyada sol eli tutmak her daim aile tarafından kollanacak olan rüya sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, işlerin günden güne artacağına delalet etmektedir.

Rüyada sol ele kına yakmak şanssızlığının ortadan kalkacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada sol elle tokalaşmak kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, yapılan çalışmalar sayesinde çok daha düzgün bir insan olunabileceğine ve bu sayede rahatlıkla hayırlı şeyler yapılacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sol eli kesilmek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına inanılır.

Rüyada sol elinde yüzük görmek çok büyük bir mutluluk duyulacağına, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada sol elini kesmek dost ve akrabalarla paylaşılacağına, nankörlük ve vefasızlık göreceğine, çok büyük kısmetler elde edileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments