Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sol ele altın yüzük takmak

Rüyada sol ele altın yüzük takmak

Rüyada sol ele altın yüzük takmak başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, aile içinden birinin gurbete çıkmasına, işinde de büyük başarılara imza atacağına, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, ağlayacağına ve dertleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sol ele altın yüzük takmak gördüyseniz:

  • İlerisi için ciddi birr ilişkiniz olabilir.

Rüyada sol ele altın yüzük takmak hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine, çok zor günler geçirileceğine, maddi açıdan zarara uğranacağına yorulur.

Rüyada sol ele yüzük takmak sevilen ve sayılan biri olunacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine delalettir.

Rüyada sol parmağa altın yüzük takmak eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine inanılır.

Rüyada eline altın yüzük takmak tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, attığı adımların boşa çıkacağına tabir olunur.

Rüyada sağ ele altın yüzük takmak sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına delalettir.

Rüyada sol parmağa yüzük takmak gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sol ele alyans takmak sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, şansın önünün kesileceğine alamet eder.

Rüyada sol elinde yüzük görmek ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, maddi kriz yaşanacağına, toplum içindeki yerin değerleneceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments