Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sol elin koptuğunu görmek

Rüyada sol elin koptuğunu görmek

Rüyada sol elin koptuğunu görmek ardından yeni bir iş bulunacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına, parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, sorununu kolayca çözeceğine, yaşamın daha kolay hale geleceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine alamet eder.

Rüyada sol elin koptuğunu gördüyseniz:

  • Yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz veya belli seçimler yapmanız gerekebilir.

Rüyada sol eli kesmek onun yolundan ayrılmayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sol elinin yandığını görmek sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, attığı her adımı düşüneceğine, başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sol elin koptuğunu görmek iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, yüzünün kızaracağına, girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine işaret eder.

Rüyada sol elinin olmadığını görmek iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına, hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada sol elinin kesildiğini görmek gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına işaret eder.

Rüyada sol el görmek hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına ve aile bireylerinden birinin vereceği destek ile çok büyük kazançlar elde edeceğine, ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına delalet eder.

Rüyada sol elini kesmek boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sol ele altın yüzük takmak elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, hayal edilen işe sahip olmak için çok çalışılacağına, sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments